Հավով լազանյա

Հավով լազանյա

  • լազանյայի խմոր – 1 տուփ
  • հավի ֆիլե – 400 գր
  • սոխ – 1 ցողուն
  • թթվասեր – 1 բաժակ
  • սերուցք – 1 բաժակ
  • կարագ – 100 գր
  • ալյուր – մեկ ու կես գդալ
  • մշկընկույզ – ըստ համի
  1. Հավի ֆիլեն նախքան եփելը պետք է լվանալ սառը ջրով, հետո մանրեցնել։
  2. Սոխը լվանալ և մանր կտրատել սպիտակ հատվածը։
  3. Կաթսայի մեջ ավելացնել կարագ: Դրանից հետո ավելացնել սոխն ու հավը: Եփել բոլոր բաղադրիչները տասը րոպե:
  4. Դրանից հետո ավելացնել թթվասերը և եփել 2-4 րոպե։
  5. Ալյուրը բովել կաթսայի մեջ մի քանի րոպե։ Ավելացնել սերուցք, համեմունքներ և դրան ավելացնել մշկընկույզ: Եփել սոուսը, մինչև որ փոքր-ինչ թանձրացվի անընդհատ խառնելով: 

Տարածեք այս գրառումը