Կորեական աղցան գազարով

Կորեական աղցան գազարով

  • Գազար — 1 կգ;
  • Աղ — 1 թ. գ.;
  • Շաքարավազ — 1 թ. գ.;
  • Պղպեղ աղացած — 1 ճ. գ.;
  • Քացախ — 2-3 թ. գ.;
  • Բուսական ձեթ — 0,5 բաժակ;
  • Սխտոր — 1 գլուխ;
  • Մեխակ — 4-5 հատ;
  • Դափնու տերև — 2-3 տերև.
  1. Սխտորը պետք է մաքրել և անցկացնել մսաղացով կամ սխտորի մամլիչով։
  2. Խառնել համեմունքներ՝ շաքար, աղ, պղպեղ, համեմ, մեխակ և դափնու տերևներ, որոնք նախ պետք է մանրեցնել:
  3. Գազարն անհրաժեշտ է քերել հատուկ քերիչի օգնությամբ։
  4. Բուսական ձեթը կաթսայի մեջ լավ տաքացնել։
  5. Համեմունքների խառնուրդը լցնում ենք գազարի վրա, ավելացնում ենք բուսական ձեթը, սխտորը և քացախը, լավ խառնում:
  6. Թողնում ենք 1 ժամ մարինացնելու համար։
  7. Կորեական աղցանը գազարով պատրաստ է։

Պատրաստման ժամանակ — 10 րոպե + 1 ժամ (մարինացնելու համար)

Տարածեք այս գրառումը