Պուդինգ չիայի սերմերով և հատապտուղներով

Պուդինգ չիայի սերմերով և հատապտուղներով

Բաղադրիչեր՝

  • 2 ճաշի գդալ չիայի սերմ
  • 1/2 բաժակ քացր մածուն/կեֆիռ/կաթ
  • 1/2 բաժակ կոկռոշենի (Крыжовник)
  • 1/2 բաժակ հաղարջ
  • 1 ճաշի գդալ մեղ
  • 1/2 թեյի գդալ դարչին
  • 1/2 թեյի գդալ վանիլի էքստրակտ կամ սովորական վանիլինի փոշի
  • 5 հատ նուշ
  • Ազնվամորի զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակ՝

  • Նախօրոք չիան անհրաժեշտ է թրջել մածունով/կեֆիրով/կաթով
  • Բլենդերով մանրացրեք հատապտուղները մինչև խյուս ստանաք
  • Խյուսին ավելացրեք մեղրը, դարչինը և վանիլի էքստրակտը
  • Այնուհետև պարզապես թրջած չիայի վրա ավելացրեք հատապտղային խյուսը և վրան զարդարեք նուշով, ազնվամորիով կամ այլ հատապտուղներով և ընդեղենով
  • Վերջում կարող եք հավելյալ դարչին ցանել ըստ ցանկության

Տարածեք այս գրառումը